hoofdmenu

 

Zyhos bierfestival te st-niklaas (b)

 

Zyhos bierfestival

 


Zaterdag 05 maart 2011 vanaf 12.00 tot 24.00 uur

Zondag 06 maart 2011 van 11.00 tot 21.00 uur

         

Stadsfeestzaal St.-Niklaas (B)

 Dat er vele en schitterende Belgische bieren zijn, ook zonder de aanwezigheid van de grootste brouwer, zal tijdens het eerste weekend van maart nog eens onomstotelijk bewezen worden. Op 5 en 6 maart worden voor de achtste keer de deuren geopend van het grootste biergebeuren van BelgiŽ!

 

Op zaterdag zal om 12 uur het festival officieel worden geopend door Robert J. Faucher, Deputy Chief of Mission of the U.S. Embassy.

Zoals de vorige jaren zijn er 56 bierstanden waarin 63 brouwerijen, bierfirma’s en geuzestekers meer dan 285 bieren presenteren, waarvan de meeste van het vat getapt worden. Dit maakt Zythos BierFestival tot het grootste bierfestival van BelgiŽ en tot een van de grotere in Europa!

 

Het Zythos BierFestival heeft een zodanige weerklank gevonden, niet alleen in de Belgische bierwereld maar ook in het buitenland – getuige de vele buitenlandse bezoekers van overal ter wereld – dat de Belgische brouwerijen graag aan het festival deelnemen. We zijn voorlopig echter nog steeds beperkt in het aantal plaatsen zodat we voor deze editie weeral met pijn in het hart heel wat kandidaat-standhouders moesten weigeren wegens volzet.

Niet alleen qua standhouders, ook wat bezoekersaantallen betreft zit het festival aan de limiet. Vorig jaar moesten de inkomdeuren tijdelijk gesloten worden omdat het maximum aantal gelijktijdige bezoekers bereikt was.

Inkom  gratis


Info:

Site: www.zbf.be
E-mail: info@zythos.be