DHTML Menu by Milonic
Home
Add favorieten

Bestel de GRATIS bierkrant
e-mail:


Bezoek 3 de brugs bierfestival


Bezoek aan het 3 de Brugs bierfestival op 15 november 2009


Voor het derde jaar op rij organiseerden de Brugse Autonome Bierproevers hun festival in het historisch centrum van Brugge. Onder de halletoren op de grote markt vond alles plaats. Volk genoeg, tot op de trappen stond het vol met bierliefhebbers die de drukte van binnen aan het ontvluchten waren, genietend van het lekkere zonnetje.
Brouwerij de Halve Maan, pal voor de ingang. Zythologe Inge was vandaag geen gids binnen de brouwerij, maar mocht de promotie van hun Brugse Zot op zich nemen.
Brouwerij Druïde met hun bieren Druïde blond en Druïde bruin. Daarnaast was ook hun nieuw bier Druïde Grand Q aanwezig als nieuwigheid op het festival.
Brouwer Kjell Spoormans van de Hoevebrouwers. Hier met hun gekende bieren, Toria, Koekelaring en Nen Uts met daarnaast een vierde en nieuw bier de Toria Tripel.
Brouwer Frederik De Vrieze van brouwerij Contreras uit Gavere. Hadden hun ganse assortiment bieren bij.
Aanschuiven aan de stand bij Dany van het Slaapmutske. ook vrouwtje Marleen was aanwezig. Hadden hun minder gekende bieren bij. Slaapmutske Chrismas, Bio tripel, Dry hopped lager en de gewone tripel.
Brouwer Achilles van de Moer van brouwerij Achilles met het ganse assortiment Serafijn-bieren. Nieuw op het festival, de Serafijn Heksemie.
Veel volk en toch nog de mogelijkheid om te verbroederen en uitwisseling van datums tussen de verschillende bierverenigingen.
Net voor het verlaten van het festival, brouwerij de Leite met brouwer Luc Vermeersch achter de toog. Hun Femme Fatale en Bon Homme vloeiden rijkelijk.

Wij waren erbij.Deze site werd reeds 993794 maal bezocht.